karin’s boetiek

Karin's Boetiek heeft al weer ruim een jaar haar kledingboetiek bij de Urban Community store. Haar nieuwe en zo goed als nieuwe kleding zijn van de bekende merken zoals Sara, Schots & Soda, Geisha, Vera Moda, Benneton en Guess.

Of je nu op zoek bent naar een mooie blouse, warme trui of een stoer leren jack grote kans dat Karin’s boetiek het heeft. Ook is de boetiek altijd gevuld met kleding van het seizoen zodat je het kledingstuk direct kunt dragen.

Ook vindt je in de boetiek een ruime selectie schoenen en tassen. De tassen en schoenen zijn afgestemd op de collectie waardoor er voor een complete outfit gewinkeld kan worden. De schoenen zijn van de bekende merken en je komt er onder andere Adidas, Birkenstock, Uggs, Dolcis en Ecco tegen.

Best selling zijn de tassen die te vinden zijn in karin’s boetiek. Er is altijd een kleine voorraad uit mooie trendy tassen in verschillende designs aanwezig. De meeste tassen zijn van leer maar er worden ook tassen van ander materiaal aangeboden. De kleuren en materialen passen altijd bij de aangeboden collectie.