Nieuw! Inname kleding

Zeer regelmatig komen er klanten in onze winkel die enkele kledingstukken willen verkopen maar niet genoeg hebben om een heel kledingrek te vullen. Huren van een kledingrek is dan ook geen optie voor deze klanten. Omdat we luisteren naar de behoefte van onze klanten en waar mogelijk iets doen met deze behoefte hebben we besloten dat we kleding gaan innemen. 

 

 

inname kleding
inname kleding

De verkoop van de ingenomen kleding zal altijd op sam-sam basis gaan, dit betekend dat we beide de helft van de opbrengst van het verkochte kledingstukken krijgen. De kleding zal niet alleen worden aangeboden in onze winkel maar een deel zal tevens ook te koop zijn in onze online webshop.

Heb jij leuke, mooie, aparte kleding die je wilt komen inleveren lees dan eerst even wat de voorwaarde zijn.