Nieuw! Marian Wijers en haar encaustic art

Nieuw in de Urban Community Store is het werk van Marian Wijers en haar encaustic art werk. Encaustic schilderen is een van 's werelds oudste kunstvormen! De bijenwas werd verwarmd door vuur en werd gebruikt voor sculpturen, muurschilderingen, beelden en later voor mythologische schilderijen en panelen.
Encaustic Art  is een spannende techniek en voor Marian de manier om vanuit haar hart te werken. De intense kleuren, vormen en structuren die mogelijk zijn geven deze getalenteerde kunstenares veel verschillende mogelijkheden. 

Marian Wijers
marian wijers
Marian Wijers

Marian Wijers werkt ook in opdracht. Van persoonlijke foto’s maakt ze uniek ontwerpen. Je kind, geliefde of huisdier of misschien wel een bepaalde gebeurtenis in je leven worden ware kunstwerken. Er kan gewerkt worden op schildersdoek, tegel of op een boomschijf. Tekst toevoegen, kleurgebruik, alles wordt met de klant afgestemd en door deze samenspraak wordt het een heel persoonlijk kunstwerk.

Marian Weijers
Marian Wijers
encaustic

Een deel van het vrije werk van Marian Wijers hangt nu bij ons in de winkel. Een uniek cadeau voor de komende feestdagen om iemand iets heel speciaals te geven. Wat ons vooral opviel dat het werk wat ze maakt zeer betaalbaar is en daardoor geliefd onder een grote groep van onze klanten.