Tweedehands kleding doet het goed

Tweedehands kleding doet het goed en onze particulieren huurders weten dat. Momenteel zijn al onze kledingrekken verhuurd en hebben we een kleine wachtlijst. Er is momenteel veel winterkleding verkrijgbaar en ook de avondjurken en pakken voor de heren vinden momenteel de weg naar de Urban community store speciaal voor de komende feestdagen. Daarnaast zijn er leuke mode accessoires te vinden om je outfit helemaal compleet te krijgen. Mangala heeft bijvoorbeeld mooie sieraden in haar shop die je nieuwe outfit net dat beetje extra geeft.

tweedehands kleding
tweedehands kleding
tweedehands kleding

Tweedehands kleding is in! En waarom zou je het niet kopen? De kleding die je bij ons vindt is vaak nieuw of maar een paar keer gedragen waardoor het er nog als nieuw uitziet. Maar de prijzen zijn zeer laag waardoor je voor een klein bedrag de duurste merken kunt kopen. Je zou wel gek zijn om meer te betalen. In de winkel kom je de bekende merken tegen van Guess, Tommy Hilfiger, Anna Scott, Benetton, Burberry, Converse, DKNY, D&G, G-Star, Hugo Boss, Indian Rose, Mango, Mexx en nog heel veel meer.

Er zijn momenteel ook veel winterjassen voor dames en heren te krijgen. Voor de dames met een maatje 34/36 hebben we momenteel zelfs meerdere nieuwe lederen jassen uit Italie voor maar €25 per stuk. Verkrijgbaar in zwart, bruin en trendy blauw en groen. De jassen komen uit een collectie van vorig jaar en daarom zijn ze door de fabrikant zeer laag geprijsd.

Ook zie je momenteel veel warme vesten in de winkel. Zowel Shopfreak als Karin’s boetiek hebben hele leuke vesten hangen in verschillende kleuren en maten. Kortom, ben je op zoek naar winterkleding loop dan even bij ons binnen en zoek in ons grote aanbod naar de leukste koopjes.

 

Wil jij ook je nog zo goed als nieuwe tweedehands kleding bij ons verkopen? Dat kan, kom gezellig langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden. De koffie staat klaar.