VIP Members hebben een streepje voor

Vanaf 1 december kun je VIP Member worden van de Urban Community Store. Je krijgt van ons je eigen exclusieve VIP Member kaart waarmee je straks allemaal voordelen hebt. Wat te denken van kortingen bij onze vaste shop eigenaren. Gratis artikelen bij aankoop van producten. Maar ook een korting op het huren van een verkoopkast. Er zullen ook speciale openingsavonden georganiseerd worden welke alleen toegankelijk zijn voor VIP members. Tijdens deze speciale openingsavonden kun je lekker ontspannen winkelen onder het genot van een hapje en drankje en extra korting op geselecteerde producten. 

In onze koffiehoek heb je als VIP member altijd het tweede kopje koffie, thee of warme chocolademelk gratis. Daarnaast kun je meedoen aan workshops.  Speciaal voor onze VIP members zullen er ook regelmatig winacties komen waar je mooie prijzen kunt winnen.

Ook in onze online shop heb je straks als VIP member een streepje voor want ook hier zal er genoeg voordeel te vinden zijn. Uiteraard hebben we nog niet alles verteld. Er zullen nog veel meer leuke dingen gebeuren voor VIP members, wat dat is dat blijft nog even een verrassing!

Om VIP member te worden vul je in de winkel een formulier in, we vragen een eenmalige administratieve bedrage van €2 voor het verwerken van je gegevens in onze systemen en daarna krijg je van ons je eigen exclusieve VIP member kaart. 

If not now, when?