Sweet jollof clothing

Sweet Jollof Clothing is een nieuw designer merk uit Afrika. De kleding is sportief met een Afrikaanse twist die te herkennen is aan de vrolijke, opvallende kleuren zonder dat het overheersend is. De kledinglijn welke sweet jollof clothing op de Europese markt hebben gebracht bestaat uit kleding voor het hele gezin en zal vooral de jongere gezinnen aanspreken. De kinderkleding is vrolijk en opvallend terwijl de herenkleding vooral sportief is. Voor de dames is er sportieve kleding maar ook basic kleding verkrijgbaar.

sweet jollof clothing
sweet jollog clothing

Sweet Jollof Clothing is een beginnend bedrijfje van een jong gezin met nog kleine kinderen die hun liefde voor Afrika willen delen via de kledinglijn welke ze begonnen zijn. De kleding wordt op een eerlijke manier gemaakt in Afrika van prachtige stoffen van hoge kwaliteit en is in Nederland alleen via de Urban Community Store verkrijgbaar.

sweet jollof clothing
sweet jollof clothing

Het kledingmerk is uniek maar ook nog eens heel betaalbaar. Voor trendsetters is dit het moment om een kledingstuk uit hun assortiment te kopen, wees trendy en uniek en kom langs in de winkel. Binnenkort tevens ook online verkrijgbaar in onze online shop.