Sfeervol kerst in de winkel

Het wordt langzaam aan kerst in de winkel nu de meeste huurders hun shops omtoveren in sfeervolle kerstwinkels. Ook al verkoop niet iedereen kerstgerelateerde producten, toch worden er veel kerstdecoraties gebruikt om alles gezellig te maken.

Kleine lichtjes, blinkende kerstballen en hier en daar een decoratieve kerstman maakt het allemaal erg gezellig. Ook de kerstboom zal deze week in de winkel opgetuigd worden om het tot een compleet geheel om te toveren.

sfeervol
sfeervol

Heb je zelf mooie kerstspullen? Nieuwe maar zeker ook naar oude kerstspullen is momenteel veel vraag. Dan kan het leuk zijn om tijdelijk een plekje te huren in onze gezellige winkel. Veel van onze klanten zijn op zoek naar mooie, sfeervolle en aparte kerstdecoraties om hun huis zo gezellig mogelijk in te richten tijdens de feestelijke weken rondom kerst. En je huurt al vanaf €5 per week een klein stukje winkel.

Maar misschien maak je wel prachtige kerststukjes en wil je deze verkopen, ook dat is mogelijk.

Zoek bij je oma, moeder of buurvrouw op zolder naar oude kerstballen en andere kerst gerelateerde spullen en start vandaag nog met verkopen. Zien we je gauw?

sfeervol

Laatste nieuws! Wat gebeurd er nog meer in de Urban Community Store