Vintage kerstcadeau

Ben je helemaal weg van vintage? In de winkel hebben we nu hele mooie handgemaakte vintage look boekjes. Deze boekjes kun je gebruiken om in te schrijven maar staan ook heel mooi als decoratie op een tafeltje. Misschien zelfs met een stolp erom heen om een nog mooiere look te creëren. Deze boekjes zijn een prachtig kerstcadeau voor jezelf of om iemand te geven. 

In het maken van de vintage boekjes heeft heel veel tijd gezeten en dan kun je zien. Alles klopt gewoon. De afbeeldingen, kantjes, linten en andere decoraties om de boekjes die unieke vintage look te geven. De maakster van deze boekjes heeft tevens nog andere bijzondere dingen gemaakt, zoals wanddecoraties en kleine geschenkdoosjes. Ook nu is ze trouw gebleven aan haar vintage look.

Deze prachtige vintage boekjes zijn nog verkrijgbaar tot eind december. Wees er dus snel bij als je er ook een wil. Wij zijn er voor gevallen en genieten nog elke dag van.

Laatste nieuws! Wat gebeurd er nog meer bij de Urban Community store.