Young Urban living

Je bent nog jong en kiest voor een young urban living styleHet leven in een stad trekt je enorm. Alles om de hoek, ruime keuze uit restaurantjes, leuke winkeltjes en genoeg mogelijkheden om te studeren of te beginnen aan je carierre. Je hebt een leuk plekje gevonden in de stad wat jij je huisje mag noemen. Het is niet groot, misschien zelfs erg klein maar gezellig is het er wel. Het is tenslotte helemaal van jou.

Als je net aan een leven in de grote stad begint denk je meteen aan strakke interieurs, alles op elkaar afgestemd en voorzien van alle luxe. Maar een Urban living is, zeker voor de jongere generatie, juist afgestemd op het vinden van mooie spullen voor weinig geld. En het hoeft helemaal niet strak te zijn, in tegendeel het leven in een stad geeft je juist de ruimte om te spelen met je interieur. De Urban Community store is en goed begin om je eerste spullen voor je inboedel te vinden.

young urban living
young urban living

Veel planten

In een young urban living interieur zie je veel planten terugkomen. Dit geeft een beetje de sfeer van de jaren 70 en 80 toen de huizen nog vol stonden met vooral grote planten. Planten hoeven niet per se in een pot, maar op een mooie ouderwets bord is ook goed. Onze particulieren huurders hebben vaak mooi borden voor een paar euro te koop die prima dienst doen om het water op te vangen van je plant. Daarnaast worden planten veelal opgehangen voor het raam. En ook de slaapkamer en keuken zijn planten onmisbaar. Zoek je vintage plantenpotten dan heeft Rikkers creations een mooi assortiment bij ons staan. Deze plantenpotten staan erg leuk op je vensterbank en geeft een echte Urban look.

Een leuke opvallende fauteuil met een gedurfd motief of kleur laat je woonkamer spreken. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden om een leuke fauteuil te vinden binnen je budget. Ook wij hebben regelmatig wel een leuke fauteuil staan. Ben je handig dan kun e ook een fauteuil kopen en deze zelf bekleden. Van de stof die je over heb kun je kussens maken die je dan weer op een andere plek kunt gebruiken.

young urban living
young urban lifestyle

oude en versleten tapijten

Was het een van de dingen die we niet meer terug zagen in een modern interieur, nu hebben wij zelfs een wachtlijst met mensen die op zoek zijn naar oude (meestal rood getinte) kleden en tapijten. Een tapijt is helemaal terug van weggeweest. Mensen die wonen in een stad zijn weer helemaal verliefd  op deze oude kleden en ze mogen best versleten zijn. Het brengt dan ook veel sfeer in je huis en werkt geluid dempend wat vooral prettig is als je in een ouder huis woont met een houten vloer. Een vloerkleed is dan ook, naast een mooi pronkstuk in je huis, ook nog eens nuttig.

young urban living

Urban servies

Waarom een strak wit compleet servies terwijl je met verschillende kleuren, vormen en designs een super leuk en vooral gezellig servies bij elkaar kunt sprokkelen. Onze winkel staat vol met leuke kommen, borden, schalen en andere servies producten om zelf je unieke servies bij elkaar te zoeken. Naast dat het heel Urban is, is het momenteel ook heel trendy. Weg met dat saaie servies en durf lekker anders te zijn!

Young Urban living is leuk, uitdagend en anders. Geen strak interieur maar jezelf gelukkig maken met de spullen die jij mooi vindt! En het begint bij de Urban Community store.

young urban living
urban living