Nagenieten van de kerst

Nog even nagenieten van de kerst! Want er waren zoveel units ingericht met kerstdecoraties, kerstkaarten en vele cadeau artikelen. Niet alleen onze klanten keken hun ogen uit, maar ook wij genoten elke dag weer van de heerlijke kerstsfeer in de winkel. Vele kerst en cadeau artikelen zijn over de toonbank gegaan en vele kerstcadeau's hebben we met veel plezier ingepakt.

nagenieten van de kerst
nagenieten van de kerst
nagenieten van de kerst

Wat dit jaar opviel was dat vele klanten op zoek waren naar oude kerstballen uit de jaren zestig en zeventig. De echte glazen ballen met de mooie vormen en kleuren. We hadden een shopeigenaar die dit aanbood en al heel snel uitverkocht was. Navraag leerde dat onze klanten de plastic ballen niet meer konden waarderen en op zoek waren naar een stukje nostalgie, een klassieke boom en de boom mocht vooral bont gedecoreerd zijn. Geen boom met een thema of een kleur. Men wilde een boom zoals vroeger waar je als klein kind bij weg kon dromen.

encaustic
urban community store
kerst 2017

Kersttrend 2018

De kersttrend voor 2018 zal gedomineerd worden door goud, goudbruine en koperen kleuren, veel wit, kristal en glas en donkergrijs, donkerblauwe en donkergroene tinten. De nostalgische kerstballen zullen ook in 2018 populair blijven en de plastic kerstballen blijven op zolder liggen. De kerstboom zal weer met veel liefde worden gedecoreerd en volop van genoten worden.

Ook zal er in 2018 veel aandacht besteed worden aan hout en natuurlijke kerstbomen. De decoraties zijn van natuurlijke materialen en zelf aan de slag gaan met hout, vilt en wol maakt de boom nog persoonlijker. Ook onze shophouders bieden elk jaar veel decoraties van natuurlijke materialen aan. En volgend jaar verwachten we dat de keuze nog veel groter zal zijn.

kersttrend 2018
kersttrend 2018
nagenieten van de kerst

Reserveren voor 2018

Wil jij ook je kerstassortiment bij ons aanbieden? Zorg er dan voor dat je tijdig reserveert. We maken altijd een selectie om ervoor te zorgen dat elke unit een uniek assortiment aanbied. We willen namelijk een zo breed en divers mogelijk assortiment aanbieden aan onze klanten.

Je kunt zowel nieuwe, handmade en antieke kerstdecoratie aanbieden. Voor elk aangeboden assortiment hebben we de juiste klanten. Reserveer je ruim van te voren dan kunnen we je producten ook aanbieden in onze webshop.

 

 

Fijne feestdagen team urban community store

urban kerst