Link en Lief homedeco

Link en lief heeft de kracht om haar collectie op een dusdanige visuele manier te presenteren dat je meteen verliefd wordt op de vele mogelijkheden. Producten waarvan je dacht dat deze niet bij elkaar zouden passen weet ze als geen ander te combineren. Vaak is de toevoeging van enkele slimme kleine dingetjes al voldoende om een totaal ander plaatje te krijgen. 

link en lief

Link en lief werkt vaak ook met hoogte verschillen. Ze vertelde ons “Vaak zie je dat mensen veel zorg besteden aan de ruimte direct om hun heen. Muren en plafonds worden vaak vergeten. Een leefruimte is daardoor al gauw uit balans. Veel mooier wordt het om ook de muren en het plafond aandacht te geven. Je hoeft uiteraard niet meteen te denken aan grote opvallende decoraties, maar simpele, eenvoudige decoraties kunnen al gauw heel veel doen met een ruimte“.  Dat Link en lief ook de hoogte gebruikt in de Urban community store kun je terug zien in haar unit. Met grote takken en daarin geschroefde haken weet ze verschillende decoratieve items bij elkaar te hangen als een mooie geheel. Regelmatig worden deze items dan ook verkocht omdat klanten nu een goed beeld hebben hoe het staat. “Momenteel is het de trend om mooie dingen voor je raam te hangen. Dit kan van alles zijn. We hebben jaren lang gekeken naar de standaard plantenpotten op de vensterbank en verder was een raam niet spannend. Tenzij je natuurlijk een spetterend uitzicht hebt! Nu veel mensen ervoor kiezen om hun gordijnen weer open te hebben en niet te bedekken met vitrage is het des te leuker om te spelen met de mogelijkheden die dit bied”. 

 

De unit van Link en lief veranderd regelmatig rekening houdende met de laatste trends, seizoenen en vraag van de klanten. Ze is momenteel bezig verschillende producten te selecteren welke ze wil gaan aanbieden in onze webshop. Wanneer je in de buurt van onze winkel bent kom dan zeker even wat inspiratie bij Link en lief op doen.

Laatste nieuws! Wat gebeurd er nog meer in de Urban community store.