Brouwerij aan de Leidsevaart

Brouwerij aan de Leidsevaart heeft nu nieuwe biertjes in het assortiment. Leidsevaart Tripel & Leidsevaart Imperial Stout zijn toegevoegd en voor als nog alleen verkrijgbaar in de Urban community store.

Uiteraard vroegen wij de eigenaar Thomas wat we kunnen verwachten van de smaak van dit nieuwe assortiment. "Leidsevaart Tripel is een bier voor de echte bierliefhebber. De smaak is zoetig, met een subtiel honing aroma, met een licht bittere afdronk. Het is gebrouwd met koriander en honing en heeft een alcoholpercentage van 7,5%. Leidsevaart Imperial Stout is een zeer donker bier met tonen van koffie en cacao, met een zachte bittere afdronk.  Het alcoholpercentage is 8,8%."

Brouwerij aan de leidsevaart
Brouwerij aan de leidsevaart

Het bier van de brouwerij aan de Leidsevaart is een leuk cadeau om te geven. Niet alleen voor bierliefhebbers maar ook als een souvenir die je meebrengt uit Haarlem. Een uniek cadeau waar een smaakje aan zit!

Het bier van brouwerij aan de Leidsevaart zal vanaf februari 2018 ook in onze webshop verkrijgbaar zijn.

Laatste nieuws! Wat gebeurd er nog meer in de Urban Community store.