Valentijn is de dag van de liefde

Valentijn is de dag van de liefde en voor wie op zoek is naar een mooi, apart en bijzonder geschenk kan natuurlijk bij ons terecht. Onze shop in shop eigenaren hebben verschillende mooie geschenken die je aan je geliefde kunt geven.

We hebben lieve kaarten met mooie teksten erop. Leuk om anoniem te versturen naar iemand die je lief vind. Maar ook een breed assortiment met de heerlijkste geuren voor hem en haar. Geef je liever een sieraad, dan hebben we een brede keuze. Van echte zilveren tot hand made exclusieve one of a kind sieraden.

valentijn
valentijn is de dag van de liefde

Valentijn is lief zijn voor elkaar

Uiteraard kun je ook wegblijven van de geurtjes en sieraden en kiezen voor iets heel anders. Wees creatief en bedenk iets wat een leuke herinnering blijft. Iets waar je moeite voor gedaan hebt. Snuffel eens tussen ons nieuwe en antieke servies, mix and match en maak een leuke set. Met deze set verras je nu je geliefde met een high tea. Succes verzekerd!

 

valentijn is de dag van de liefde
valentijn is de dag van de liefde

Valentijn, doe maar gewoon

Waarvoor je ook voor kiest, klein of groot, goedkoop of duur, het gaat om het gebaar. En dit lieve gebaar kan altijd en overal, niet alleen op Valentijnsdag. Kom dan ook regelmatig even bij ons binnen wandelen en vind bij elk bezoek weer leuke items die je cadeau kunt doen aan je geliefde.

Laatste nieuws, wat gebeurd er nog meer bij de Urban community store.