Webshops only

Webshops only is het volgende project waar we volgende week mee van start gaan. Met stoere steigerbuizen en mooi dik duurzaam hout, zal er een stuk van de winkel omgetoverd worden in een plek waar alleen webshops hun assortiment te koop kunnen aanbieden. Deze plek wordt dan ook de webshops only area genoemd.

Je kunt nu kennismaken met de vaak unieke producten die online verkocht worden. Elke webshop zal ook een persoonlijk kaartje hebben liggen met hierop de verwijzing naar hun webshop, zodat je thuis rustig het assortiment nogmaals kunt bekijken. Uiteraard kun je ook direct je favoriete product kopen en bij ons afrekenen. 

Je hebt ook de mogelijkheid om een bestelling plaatsen en dit in de Urban community store op te halen. Makkelijk als je nog twijfelt over het product of het eerst gewoon wilt bekijken, passen of aanraken. 

Opvallen tussen de massa

Als webshop eigenaar is het vandaag de dag moeilijk op te vallen tussen de vele webshops die er te vinden zijn. Maar ook kopers weten vaak niet dat er naast de meest bezochte webshops, er nog heel veel meer online shops zijn die een zeer leuk en opvallend assortiment aanbieden. De webshop only area is dan ook een uitkomst voor zowel webshop eigenaar als voor de klant.

Door dit platform in de Urban community store aan te bieden, zullen de kleine wat moeilijker te vinden webshops, meer bekendheid genereren, meer verkopen doen en een nieuwe klantenkring opbouwen. Klanten krijgen in de urban community store een nog breder aanbod, bij een aankoop helpen ze de kleine ondernemers en kunnen nu producten live zien, voelen en proberen.

Webshops only aanmeldingen

De eerste webshops hebben zich aangemeld. Maar we hebben nog genoeg plekjes over in deze nieuwe area, dus heb jij een webshop en wil je jouw assortiment aan een breed publiek tonen, meer bekendheid en meer verkopen? Dan is dit het juiste moment om in te stappen.

Voor aanmeldingen klik hier

 

Ook leuk om te lezen