Lidia Verschoor kunstenares in hart en nieren

Lidia Verschoor, een kunstenares uit Zwanenburg verkoopt nu haar prachtige design sieraden in de Urban community store. Dat haar sieraden anders zijn, zie je direct. Haar materiaal, ontwerp en keuze van kleurgebruik straalt haar liefde voor kunst uit.

En Lidia Verschoor is niet zomaar een kunstenares! Ze exposeert regelmatig haar werken in ateliers, exposities en andere inspirerende ruimtes. 

 

lidia verschoor
lidia verschoor

De sieraden zijn hoofdzakelijk gemaakt van rubber. Door gebruik te maken van dit materiaal is de ketting niet zwaar en heeft een prettig draag comfort. Van elk exemplaar is er maar een verkrijgbaar waardoor de sieraden, zeker voor dames die van exclusief houden, een uniek sieraad is.

Ondanks dat Lidia Verschoor een erkend kunstenares is, zijn haar sieraden zeer betaalbaar. Vanaf €15 heb je al een echte Lidia Verschoor ketting!

lidia verschoor
lidia verschoor

B.A.S Grafiek prijs

In 2008 was Lidia Verschoor genomineerd voor de B.A.S Grafiek prijs waar ze uiteindelijk op de tweede plaats eindigde. Iets waar je als kunstenaar natuurlijk super trots op mag zijn. Voor de Johan Cruijff Foundation heeft Lidia een prachtig kunstwerk gemaakt welke via een veiling is verkocht. De opbrengst kwam ten goede van deze foundation.

Het is zeker de moeite haar werk bij ons te komen bekijken en natuurlijk kopen. Want wie wil er nou niet een echt kunstwerk om zijn nek hebben hangen!

Ook leuk om te lezen…