2018 kleurt roze en blauw

Onze shop in shop eigenaren verkopen steeds meer woonaccessoires in de kleuren roze en blauw. Maar dat is niet zo gek, dit jaar gaan we helemaal voor lief roze en stoer blauw. De bouwmarkten staan vol met deze kleuren verf en onlangs nog heeft flexa, heart wood verkozen tot de kleur van 2018. 

Wist je dat roze prima is te combineren met natuurlijke tinten? En dat zelfs blauw en roze prima bij elkaar passen? Durf jij kleur te bekennen.

Label past and present pakt groots uit

Stoer blauw

Elk interieur kan wel wat blauw gebruiken. Van licht blauw tot petrol, het kan allemaal. Blauw is net als roze prima te combineren met natuurlijke tinten, maar ook met stoere metalen en goud tinten. De kleur blauw geeft tevens een warme sfeer in je huis.

Om wat meer blauw in je interieur te verwerken hoef je niet direct een complete make-over te beginnen. Een aantal leuke items geven al het beoogde sfeertje die je zoekt. Op de salontafel meerdere kleine blauwe vaasjes of een decoratieve grote blauwe kruik, kunnen al het verschil maken in je interieur.

Wil je het groots aanpakken? Denk dan eens aan je muren. Vooral als je klein woont is blauw de ideale kleur op de wanden. Door een zacht licht blauwe kleur op je wanden te verven, lijkt je woonkamer direct een stuk ruimtelijker.

2018 kleurt roze en blauw

Lief roze

Je denkt niet meteen aan de kleur roze als je wat kleur wilt toevoegen aan je interieur. Maar waarom niet? De kleur roze combineert juist erg goed met natuurlijke tinten, een wit interieur, maar ook met stoere koperen items. Zoek je toch wat meer bite, kies dan voor koraal-roze of oud roze.

Urban VIP member

Urban VIP member kaarten beschikbaar

De Urban VIP member kaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Als VIP member van de Urban Community Store kun je exclusief gebruik maken van […]