Mini ondernemers steeds succesvoller

Met het sluiten van steeds meer winkels in de binnenstad van Haarlem nemen de mini ondernemers bij de Urban community store het over van de grote winkels. Producten die niet meer in de stad worden aangeboden zijn nog wel te krijgen bij onze ondernemers. Steeds meer bewoners ontdekken dat en komen regelmatig even binnen wandelen om hun voorraad aan te vullen,  het nieuwe aanbod te bekijken en een impuls aankoop te doen.

mini ondernemers
mini ondernemers

Wierook en andere oosterse producten

Een artikel waar veel klanten voor terugkomen is onze wierook. In de stad (bijna) niet meer te krijgen, maar bij ons nog volop in het assortiment. Ook de oosterse beeldjes en kristallen stenen zijn favoriet. Maar dat zijn dan ook prachtige producten om cadeau te geven of jezelf mee te verwennen. Omdat een plekje in onze winkel zeer betaalbaar is, kunnen de mini ondernemers een betaalbare prijs vragen en toch genoeg omzetten om te kunnen ondernemen.

mini ondernemers
mini ondernemers

Mode accessoires

Een oude bekende in onze winkel is natuurlijk Mangala. Haar mooie en uitgebreide assortiment is inmiddels bekend bij diverse Haarlemmers en onze vrouwelijke klanten komen regelmatig langs om te snuffelen tussen haar zeer betaalbare sieraden. Maar ook onze dames van de vitrine met echte zilveren sieraden hebben veel terugkerende klanten. Maar geef deze mensen eens ongelijk, goedkopere zilveren sieraden vindt je nergens.

Juune en crea mutsie hadden een wat moeilijkere opstart. Klanten moesten even wennen aan hun zelfgemaakte maar unieke sieraden. Hoe leuk is het dan ook dat beide dames inmiddels hun eerste opdrachten binnen hebben en de verkopen toenemen. Het spreekwoord, de aanhouder wint, is dan ook voor deze dames zeer van toepassing.

Urban fashion street

Onze Urban fashion street, waar zowel particulieren als ondernemers hun nieuwe en zo goed als nieuwe kleding verkopen, loopt storm. Niet alleen dames maar ook heren komen regelmatig terug om te kijken wat er voor leuks hangt. De aangeboden kleding is dan ook van zeer goede kwaliteit en je komt er veel bekende, vaak dure, merken tegen voor meeneem prijzen. Het huren van een kledingrek is dan ook geliefd bij de particulieren als de kledingkast thuis wordt opgeruimd. Zeker met de wetenschap dat ze er ook nog een leuk centje aan overhouden.

Voor onze zakelijke huurders is het een ideale plek om kleding die uit hun assortiment gaat tegen een sterk verlaagde prijs aan te bieden aan de bezoekers van de Urban community store.

urban community store

Vinyl and more

Dat vinyl weer helemaal terug is merken we goed in de winkel, dagelijks verkopen we meerdere lp’s. Het is leuk om te zien dat dezelfde groep klanten elke week even komt kijken of er weer is aangevuld. Want stel dat eindelijk je favoriete artiest er tussen staat en een ander ermee vandoor gaat.

Dat vintage, retro en art-deco geliefd is in deze omgeving mag geen geheim zijn. Verzamelaars, liefhebbers en regulieren klanten vinden het heerlijk om tussen deze mooie producten te snuffelen. Er is altijd wel iets waar je verliefd op wordt. Daarnaast zijn dit natuurlijk producten die je vaak nergens anders kunt kopen.

Maar ook onze shop in shop eigenaren die nieuwe woonaccessoires verkopen worden regelmatig bezocht door terugkomende klanten. Omdat ze klein inkopen wisselend hun assortiment zeer regelmatig. Als klant wordt je dan ook bij elk bezoek aan de winkel weer verrast. Deze ondernemers kijken ook heel goed naar de huidige trends en stemmen hun inkoop daarop af.

 

Maar het meest belangrijke is wel dat al deze mini ondernemers elkaar versterken. Komt er een gerichte klant voor een product bij een van de ondernemers dan wordt er  vaak ook nog een aankoop gedaan bij een van de andere ondernemers. En dat maakt de Urban community store ook zo leuk. Doordat je samen onderneemt worden de mini ondernemers steeds succesvoller, en daar doen we het voor!