Saaie muur? Zo wordt het een eyecatcher

Heb jij een saaie muur in je woonkamer? En weet je niet hoe je er een echte eyecatcher van kunt maken? Dan helpen deze tips je vast om er iets moois van te maken.

Een muur stylen hoeft niet duur te zijn. Met weinig middelen kom je al een heel eind. Belangrijk is wel dat het past bij je interieur. 

saaie muur
saaie muur

Gek op planten

Ben jij gek op planten? Overweeg dan wat planken te monteren aan je muur en deze vol te zetten met planten. Momenteel is de trend om vooral planten die je vroeger vaak zag in het interieur, weer te introduceren in het huidige interieurbeeld. Maar je kunt ook werken met posters of prenten van planten. Deze lijst je in met gebruik van verschillende lijsten en formaten. Plaats de werken op je vloer en ga dan schuiven tot je een geheel heb die je mooi vindt. Daarna hang je ze op de muur. Weg is je saaie muur!

saaie muur
saaie muur

Lekker druk

Heb je niks met een strakke saaie witte muur? Maak hem dan lekker druk. Groepeer je verzamel objecten welke opgehangen kunnen worden of een collectie vintage borden, deze vindt je in de Urban community store al vanaf €2 en leef je lekker uit. Wees creatief en durf anders te zijn. Het is jouw muur en jij moet het mooi vinden!

We zijn dol op foto’s

Je hebt vast prachtige foto’s van je familie, vrienden, huisdieren of vakantie. Vaak krijgen ze niet de aandacht die ze verdienen. Een wand met foto’s is altijd erg gezellig en je kunt de foto’s elk seizoen wisselen. Zomerfoto’s in de zomer en winter foto’s in de winter. Zo blijft je er steeds naar kijken. Kies voor elke foto dezelfde kleur lijst óf kies voor mix en match van verschillende lijsten.

Muurdecoratie

In de Urban community store vindt je veel bijzondere, unieke en one of a kind producten om je muur te pimpen. Chazara bied een grote collectie wanddecoratie aan met prachtige insecten. Up-stairs heeft een collectie vintage schilderijen en posters. Maar ook andere ondernemers bieden prachtige muurdecoraties aan.

Vanaf april zal er tevens een nieuwe ondernemer komen die echte vintage foto’s en kaarten gaat aanbieden. Daarnaast hij ook een collectie ingelijste oude singels aanbieden met de meest populaire artiesten.

Een klein deel vindt je al in onze online shop maar de meeste producten kom je uiteraard in onze winkel tegen.

Bijzondere muurdecoratie

Deze bijzondere muurdecoratie van Chazara vindt je nu ook in onze online shop.

Ook leuk om te lezen…