Jaap Ros, werk aan de muur

Jaap Ros heeft zijn hele leven dia's verzameld uit de jaren 50/60 en 70. Inmiddels heeft Jaap Ros een enorme verzameling van unieke dia's met moment opnames uit vooral het oude Amsterdam. Maar ook van andere wereldsteden heeft hij een mooie collectie.  Omdat de dia's afkomstig zijn uit prive collecties, zijn de afbeeldingen zeer bijzonder te noemen.

jaap ros
jaap ros werk aan de muur

Dia wordt foto

Omdat Jaap Ros meer mensen wil laten genieten van deze prachtige dia’s is hij begonnen om ze via een professionele drukker op kwalitatief fotopapier te laten afdrukken. Niet alleen via online kanalen maar ook in de Urban community store bied hij nu deze exclusieve werken te koop aan. Verder bestaat er de mogelijkheid om de foto’s op een ander formaat of canvas te laten afdrukken.

 

 

jaap werk aan de muur
ros werk aan de muur

Sprekende muur

Met het werk van Jaap Ros krijg je echt een sprekende muur. De foto’s vertellen een heel verhaal, een moment opname welke nooit meer terug komt. Een afbeelding waar je naar blijft kijken en nooit verveeld. Omdat de collectie groot is, is er voor iedereen wel wat wils.

Niet alleen voor de oudere zijn de foto’s interessant maar ook voor jonge mensen die iets bijzonders willen, is er genoeg keuze.