Urban Pasen

Heerlijk paasweekend, een moment om met de hele familie eens uitgebreid te ontbijten of misschien wel een lekkere brunch met vrienden. Laten we een Urban Pasen vieren en afwijken van het standaard. Met een winkel vol met leuke decoratieve tafelproducten en keuze uit verschillende servies stukken, maak je in een handomdraai een leuke vrolijke paastafel.

 

urban pasen
urban pasen
urban pasen

Pastel eieren

Dit jaar gaan we voor eieren in pastel kleuren. Geel, groen en roze pasteltinten zijn in 2018 de favoriete kleuren. Gepresenteerd in een leuke mand van metaal of hout, zorgt ervoor dat de pasteltinten goed tot hun recht komen.

urban pasen
urban pasen
urban pasen

Versier het met bloemen

Met een winkel vol mooie glazen potjes in verschillende formaten, vind je makkelijk een leuke set voor je Paastafel. De glazen potjes vul je met vrolijke voorjaarsbloemen. Groepeer ze leuk op de tafel en geniet van het voorjaarsgevoel. De glazen potjes kun je eventueel nog een extra bite geven door er een leuke strik van kant, pitriet of touw omheen te doen.

urban pasen
urban pasen

Op je paasbest

Ga je op je Paasbest aan tafel? Ja, als er bezoek komt kan je natuurlijk niet in je oude kloffie rondlopen, maar ben je met je eigen gezinnetje dan is er niets mis mee om lekker met elkaar in pyjama aan tafel te gaan zitten. Het hoeft niet altijd volgens de etiketten te zijn.

Combineer maar

De tafel dekken we dit jaar met verschillende serviezen door elkaar maar toch op elkaar afgestemd. Bloemen, kleuren, alles kan. Het maakt de Paastafel extra gezellig, iets rommelig maar oh zo leuk!

Hoe je de Pasen ook viert, hou het lekker losjes en geniet vooral van elkaar.

tableware
urban pasen