Fashionista opgelet!

Fashionista opgelet! Ben jij een echte fashionista dan slaag je zeker in de Urban community store. Met rekken vol nieuwe en second life kleding, vind je altijd wel een aantal leuke nieuwe items voor je kledingkast. De kleding loopt zo goed dat Karin's boetiek en Shopfreak onlangs hebben uitgebreid om meer verkoopruimte te hebben voor hun kleding en mode accessoires. Maar ook andere unit eigenaren vullen regelmatig de kledingrekken aan.

Momenteel loopt de winkel langzaam vol met de eerste lente en zomermode. Vrolijke kleuren, mooie stoffen en trendy modellen. Ook de mode accessoires zijn afgestemd op de komende warme maanden waarin we natuurlijk onze armen en benen weer kunnen laten zien. Mangala heeft speciaal voor deze zomer een nieuwe collectie tassen in haar shop. 

Fashionista opgelet!
Fashionista opgelet!

Vintage fasionista

Snuffelt tussen alle kleding heb je al gauw een complete outfit. Van een stoere jeans, vrolijke zomerjurk tot een jasje van Versace, je komt het allemaal tegen. En zo nu en dan kom je ook echte vintages kleding tegen en die zijn super gaaf! Jurken uit de jaren 50 en 60 en hier en daar wat flower power.

Fashionista opgelet!
Fashionista opgelet!

Alleen of samen

Of je nu alleen of samen komt, de paskamer staat tot je beschikking om lekker op je gemak te combineren en passen. De dames in de winkel geven daarnaast ook nog eens eerlijk hun mening zodat je altijd iets koopt wat echt bij je past. Niemand kijkt raar op als je meer dan een uur bezig bent met passen en zoeken tussen al het leuks. Geloof ons maar, je bent niet de enige!