Lente kriebels

Eindelijk hebben we een prachtige dag voor de boeg. En de lente kriebels zijn voelbaar. De deuren van de winkel wijd open, kachel uit en de klanten die ontspannen binnen komen. De warme truien en dikke jassen in de Urban fashion street worden langzaam aan vervangen door zomerse blouses, jurken met vrolijke motieven en zomerse jasjes. 

 

lente kriebels
lente kriebels

More fashion

Na een lange winterperiode, er leek wel geen eind aan te komen, zijn we allemaal wel toe aan wat vrolijkere kledingstukken. Ons niet meer verstoppen achter dikke lage kleding, maar wat meer huid dat zichtbaar is.

Omdat de vraag naar kleding bij ons steeds groter wordt hebben we besloten de Urban fashion street verder te ontwikkelen. Er zal binnen een paar weken een hele afdeling verschijnen waar je helemaal los kunt gaan op de vele leuke kledingstukken en mode accessoires die bij ons verkrijgbaar zijn. Nog meer keuze, nog meer combineren en uiteraard bouwen we ook nog een extra kleedkamer erbij.

lente kriebels
lente kriebels

Heerlijk die lente kriebels

Komt het door de lente kriebels dat we staan te trappelen om te verbouwen? Om onze klanten nog meer keuze in leuke kleding aan te bieden? Wie zal het zeggen! Onze klanten kunnen in ieder geval blij worden van deze verbouwing.