Haarlem wordt bloemenstad

Nog maar een dag en Haarlem wordt omgetoverd in een bloemenstad. De vele toeristen die dit jaarlijkse bloemenfestijn met eigen ogen willen bewonderen, veroveren langzaam de stad.  Zaterdagmorgen vertrekt het Bloemencorso rond 9.30 uur vanaf de Koningin Wilhelminaboulevard in Noordwijk naar Haarlem, waar het corso rond 21.30 uur verlicht het centrum binnenrijdt.

De winkeliers versieren hun etalages in het thema bloemen en cultuur, de straten worden voorzien van narcissenbloemenslinger en ook wij hebben de winkel een gezellige bloemensfeer gegeven.

haarlem wordt bloemenstad
haarlem wordt bloemenstad

Bloemen en nog meer bloemen

Creatief als we zijn, hebben we onze etalagepoppen voorzien van prachtige bloemenhoofden. Het was passen en meten om er een mooi geheel van te maken, maar het eind resultaat is erg mooi geworden. Ze staan nu te pronken in de etalage en passen helemaal bij het bloementhema.

Ook buiten hebben we het bloementhema verder doorgetrokken. Twee vazen met verse gele tulpen, die we s’morgens laten afsnijden bij een plaatselijke bollenboer, sieren de ingang van de winkel. Niet alleen passanten, klanten en toeristen genieten hiervan, ook wij worden extra vrolijk van de bloemenpracht.

haarlem wordt bloemenstad
haarlem wordt bloemenstad

Bezoek Haarlem dit weekend en geniet

Geen plannen voor dit weekend? Dan is een bezoek aan Haarlem een aanrader. Er is dit weekend veel te doen en te zien. Niet alleen op zaterdag maar ook zondag zijn er vele bezienswaardigheden en evenementen.

In de Koningstraat kun je dit jaar een stilstaand Oldtimer Corso bewonderen en in de kleine Houtstraat staat een gezellige markt opgesteld.
De praalwagens staan, zoals elk jaar, op de Gedempte Oude Gracht opgesteld en bezoekers worden deze dagen vermaakt door verschillende straatartiesten.

Ook wij zullen zondag open zijn zodat we meer bekendheid genereren voor onze shop in shop eigenaren. Als je dit weekend in Haarlem bent, kom dan zeker even binnenwandelen en bewonder het aanbod van onze huurders. Er is genoeg te zien en te koop. Daarnaast steun je met elke aankoop die je doet, de kleine zelfstandig ondernemers die gevestigd zijn in onze winkel.