Concept store leuker dan winkelstraat

Een Concept store is vaak leuker dan een winkelstraat waar alle grote namen zijn gevestigd. De grote namen presenteren een aantal keer per jaar hun nieuwe collectie die tevens ook goed vertegenwoordigd is op het internet. Dus echt verrassend is het niet. Een concept store blijft de bezoekers verrassen met een regelmatige wisseling van assortiment en unieke producten.

concept store
concept store
concept store

De mix in onze concept store maakt het bijzonder

De mix in onze concept store maakt het bijzonder en wij hebben net die extra stap gedaan om ook particulieren de mogelijkheid te bieden om hun mooie spullen te verkopen. Dit onderscheid ons van andere conceptstores die zich vaak focussen op een bepaalde doelgroep. Wij geloven er sterk in dat oud en nieuw prima samen kan. Door deze mix kunnen we prachtige presentaties maken. Door deze presentaties zijn we naast een concept store ook een inspirerende plek geworden. Regelmatig komen klanten inspiratie op doen voor hun interieur en vragen om advies.

concept store
urban
urban community store

Doorloop snelheid

Het blijft ons verbazen wat de doorloopsnelheid van bepaalde producten is. Klein meubelen staan over het algemeen maar twee weken in de winkel en dan zijn ze verkocht. Het bijzondere is dat men vaak kiest voor een second life meubel in plaats van nieuwe meubelen. Gebruikte meubelen ademen vaak wel een bepaalde sfeer uit, zijn vooral van robuust hout gemaakt en een beschadiging geeft het alleen maar meer uitstraling. Daarnaast vinden veel klanten het leuk de gekochte meubelen te voorzien van een lik verf in de teint van hun interieur. Nieuwe meubelen lenen zich daar veel minder voor.

 

Conceptstores zijn hot

Of je nu onze winkel bezoekt of een andere conceptstore, ze zijn allemaal anders en bieden een gevarieerd aanbod. Doordat het assortiment snel veranderd, de lay-out van de winkels steeds anders is, en het aanbod groot, hoef je niet te kiezen welke je nu het leukste vindt. Allemaal anders en allemaal even leuk.

Ook leuk om te lezen…