De meesterslijpers

De Meesterslijpers heeft al twee jaar een vaste plek in de Urban community store. Ze bieden een zeer gevarieerd assortiment aan nieuwe producten voor in de keuken. Pannen, bestek of een theedoek nodig? Je vind het in hun unit.

De producten welke ze bij ons aanbieden zijn oude collecties, restanten van overgebleven voorraden en nieuwe collecties. Bijna alle producten worden aangeboden tegen een hoge korting! Geen wonder dat ze het goed doen bij onze klanten.

Momenteel is vooral hun bestek erg in trek bij de klanten. Maar ook diverse keukenhulpjes gaan hard. Opvallend verder is dat de vismesjes erg in trek zijn. Voor nog geen €0,50 heb je al een vismes.

De meesterslijpers

Wie is de meesterslijper?

De Meesterslijpers heeft een mooie grote kookwinkel in Amsterdam waar je werkelijk alles kunt vinden. Ze verkopen producten van de beste merken en je kunt er uitgebreid advies krijgen. Eigenlijk is alles op het gebied van koken in hun winkel te vinden. Daarnaast staan ze bekend om het professioneel slijpen van messen. Het vak messen slijpen is zo ambachtelijk, dat de moderne techniek ze niet kan inhalen. Doordat de slijptechniek van vader op zoon doorgegeven is, kan de ambacht niet geëvenaard worden door anderen.

Koken is leuk!

Nu steeds meer mensen weer tijd nemen om in de keuken te staan, zijn goede keukenhulpjes het halve werk. En daar heeft de Meesterslijpers er gelukkig heel van. Regelmatig worden er ook nieuwe producten neergezet waardoor het altijd de moeite is om even te kijken. Deze week zijn er mooie BK pannen en houten snijplanken bijgekomen. En met het oog op de zomer, makkelijk hanteerbare ijstangen.