Label past and present pakt groots uit

Label past and present pakt groots uit door een zeer grote ruimte in de winkel te huren. Het assortiment van Label Past & Present dat voor 85% uit nieuwe producten bestaat en de overige 15% uit mooie brocante spullen, is een echte aanwinning voor de winkel.

Een assortiment dat steeds wisselend en verrassend is. Dat inspeelt op de huidige woontrends maar ook stoer is. Een assortiment niet alleen voor binnenshuis, maar ook leuke spullen biedt voor de tuin of balkon. Welke inspirerend is en nooit saai.

Label past and present pakt groots uit

Meer ruimte om te presenteren

Label Past & Present heeft nu genoeg ruimte om het assortiment goed en breed te presenteren. Begonnen in een standaard unit was het al snel duidelijk dat het assortiment erg geliefd is onder de klanten. Er moest dan ook een aantal keren per week aangevuld worden. Ook biedt een standaard unit geen ruimte aan kleine meubelen welke Label Past & present wel in het assortiment heeft.

Zelf een winkel beginnen was een optie om een breder assortiment aan te kunnen bieden. Maar daar komt dan best nog wel veel bij kijken. Er moet dan rekening gehouden worden met diverse vaste lasten, personeel en een investering om diverse benodigdheden te kopen om een winkel te kunnen draaien. Daarnaast zou er veel minder tijd beschikbaar zijn om bezig te zijn met het zoeken naar nieuwe producten.

De eigenaresse van Label Past & Present wilde daarnaast helemaal niet weg bij de Urban community store. Een klantenkring opgebouwd, de gezelligheid, het concept en de locatie waren uiteindelijk de doorslaggevende factoren om te kijken wat de mogelijkheden binnen onze winkel waren. Dat werd dus een groot oppervlak met brede etalage en genoeg ruimte voor woondecoraties en mooie, trendy, landelijke woonmeubelen.

past and present
past and present
past

Label Past & Present verkoopt diverse woonaccessoires van onder meer Clayre & Eef, Brynxz, Varios en Me en Mary. Maar ook andere vooraanstaande merken verkoopt ze in haar shop. Daarnaast verkoopt ze ook producten van de lokale kleine ondernemers.

In haar winkel zal je straks regelmatig met zorg geselecteerde brocante tuin- en woondecoraties tegenkomen. Haar brocante accessoires komen niet alleen uit Nederland maar wordt ook ingekocht in Frankrijk, Belgie en Spanje. Daarbij wordt vooral gezocht naar decoratieve producten die je niet dagelijks tegenkomt. Een oude deur, glas in lood ramen, hekwerken, oude olievaten je kunt het zomaar tegenkomen.

Druk bezig

De komende weken zal Label Past & Present het druk hebben met het inrichten van haar nieuwe verkoopruimte. De etalage begint langzaam vorm te krijgen en ook hebben de eerste producten een plaats gekregen. Je kunt hier straks volop wooninspiratie op doen, maar ook leuke kado artikelen vinden. Tevens zal een klein deel straks ook te koop zijn in onze webshop.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gauw eens onze kant op en geniet van deze nieuwe inspirerende shop.

Ook leuk om te lezen