Eclectisch wonen

Eclectisch wonen doen we steeds meer en ook de jongere zien de charmes van deze stijl. Maar wat houd deze woonstijl nou precies in? Eclectische interieurs zijn een persoonlijke stijl, het krijgt niet de stempel landelijk of modern wonen maar is een mix van verschillende interieurstijlen. De accessoires spelen een belangrijke rol in eclectische interieurs. Gebruikte spullen combineer je met een handgemaakt kleed en een nieuwe kast. Je kunt ook zelf creatief bezig zijn door een oude kast te voorzien van een mooie lik verf in de kleur die je mooi vindt. Door de combinatie van nieuwe accessoires, gebruikte voorwerpen en zelfgemaakte spullen, wordt jouw interieur authenticiteit en persoonlijk en dus eclectisch.

eclectisch wonen
eclectisch wonen

Door meubelen en decoraties subtiel te combineren met oude en nieuwe woondecoraties, vindt je al snel jouw stijl. Mensen die van het eclecticisme houden willen zich met hun woonstijl niet in een hokje plaatsen.

Een oude antieke kast met hierop een moderne vaas, een strakke leren bank met een fleurig woonkleed of oude fotolijstjes met moderne foto’s of eigen werk. Maar ook de keuze in planten kunnen je interieur net even anders maken dan de meeste interieurs.

 

eclectische woonkamer
eclectische stijl

Wij verkopen eclectisch

Ook jij kan eclectisch wonen door de combinatie en het mixen van stijlen. Daarnaast vindt je bij ons een groot assortiment van nieuwe en gebruikte woondecoraties om je huis helemaal je eigen stijl te geven. Van nieuwe woondecoraties tot mooie antieke pronkstukken. Maar ook diverse kleine betaalbare meubelen in diverse stijlen die je interieur net dat beetje extra geven. Doe inspiratie bij ons op en zie wat er allemaal mogelijk is.