Ambachtelijk lekker van zuster evie

Vanaf deze week zijn de heerlijke ambachtelijke producten van zuster Evie verkrijgbaar in de Urban community store. Het hippe puike potten assortiment, welke is geinspireerd op de inhoud van de keukenkasten uit de jaren 60! is een origineel food gift en een mooie aanvulling op ons cadeau assortiment.

zuster evie

Puike Potten

Met verschillende soorten potten is er voor elke lekkerbek wel wat te vinden. Het assortiment Puike Potten bestaat uit brood- en muffinmixen, appelmoes gestoofd in likeur, soepen en limonades, chocolademelk en chocolademousse in verschillende smaken. De producten worden met veel zorg lokaal gemaakt. Ambachtelijk, pure producten, zonder kunstmatige ingrepen. In overleg bestaat er tevens de mogelijkheid om een speciaal cadeaupakket samen te stellen. Je kunt hiervoor bij ons aan de kassa terecht.

zuster evie
zuter evie
zuter evie
zuter evie
zuter evie
zuster evie

De producten van zuster Evie waren de eerste dag al meteen een succes. Niet alleen omdat ze lekker smaken maar ook omdat ze zeer aantrekkelijk gepresenteerd worden. Verpakt in potten en flesjes zie je de ingredienten mooi per laag getoond worden. Een vrolijk label verteld precies wat er nog nodig is om het tot een smakelijk eind product te maken. En zeg nou zelf! Hoe leuk is dit om te krijgen?