Atelier dochter van de kolenboer

Gerda Velzeboer is in september 2006 begonnen met een eigen atelier. Naast het werken aan haar eigen ontwerpen geeft ze daar ook les in boetseren. Haar prachtige werk exposeer ze diverse galeries en bied ze nu ook te koop aan in de Urban community store.

dochter van de kolenboer

Het assortiment dat je bij ons vindt zijn verschillende cadeau artikelen en een klein assortiment kerstartikelen. De sneeuwman is onze favoriet. Voor wie niet van massa productie houdt vindt in deze unit mooie dingen die met veel liefde gemaakt zijn.

Wil je liever iets gepersonaliseerd? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. In opdracht maakt atelier de dochter van de kolenboer verschillende werken. Daarnaast kun je ook verschillende workshops volgen, kortom een veelzijdig atelier