Kerstdecoraties druppelen langzaam de winkel in

Over twee maanden is het al weer kerst. Het jaar is werkelijk voorbij gevlogen, met een prachtige lange zomer nog in onze gedachten, komen de feestdagen langzaam dichterbij. Onze ondernemers zijn al druk bezig met de feestdagen en langzaam druppelen de eerste kerstdecoraties de winkel in. Nog niet in overdaad, maar heel subtiel vind je al hele leuke items die je interieur het warme gevoel van de feestdagen en de winter geeft.

kerstdecoraties
kerstdecoratie

Kerstwinkel

Speciaal voor de kerstliefhebbers hebben we een online kerstwinkel geopend. Hierin vind je de leukste kerstdecoraties  van onze ondernemers. We zijn momenteel nog druk bezig om al deze leuke kerstdecoraties in deze speciale kerstwinkel te plaatsen. Neem er zeker een kijkje als je geen tijd hebt om naar onze winkel te komen.