Welkom edelstenenhuis

Wat doe je als je eigenaar bent van een webshop maar ook de wens hebt om persoonlijk contact met je klanten te kunnen hebben? Een plek zoekt waar je kunt afspreken met je klanten en een deel van je collectie kunt presenteren? Door ook fysiek vindbaar te zijn en niet alleen online?

Op al deze vragen vond het edelstenenhuis een antwoord na het bezoeken van de Urban community store.

edelstenenhuis in urban community store
urban community store

Het edelstenenhuis heeft in de Urban community store zijn plekje gevonden. Een mooie plek met etalage ruimte zodat ook passanten de prachtige collectie mineralen, kristallen en fossielen kunnen bewonderen. Tevens heeft het edelstenenhuis nu ook de mogelijkheid om met klanten uit de omgeving van Haarlem een afspraak te maken. Zo kan de klant producten uit de webshop fysiek bekijken voordat er een aankoop gedaan wordt.

 

Calciet edelstenenhuis
Calciet groen edelstenenhuis

Het assortiment

Het edelstenenhuis laat in zijn unit maar een klein deel zien van het grote assortiment welke ze bieden. Bij ons vind je momenteel een mooie selectie fossielen, verschillende kristallen, edelstenen en mineralen maar ook sieraden en raamhangers.

De blikvangers zijn een groot stuk rozenkwarts van maar liefst 3,3 kilo en een prachtige bergkristal van 6,3 kilo. Maar liever een kleiner formaat of juist een grotere? Dat kan natuurlijk ook!

Waarom we zo gek zijn op deze natuurwonderen

De natuur heeft zich van zijn mooiste kant laten zien met het ontstaan van kristalen, edelstenen en mineralen. Elk met zijn eigen unieke vorm, kleur en spirituele betekenis.

Mooie losse stukken bergkristal worden niet alleen gewaardeerd door verzamelaars maar ook door de niet-verzamelaar. Ze zijn dan ook heel decoratief. Er is momenteel veel vraag naar bergkristal. Niet zo verwonderlijk als je weet dat Bergkristal, spiritueel gezien, het licht in de duisternis is.

Seleniet is een uitstekende steen om mee te mediteren.
Het kristal kan in een kamer geplaatst worden om een vredige atmosfeer te creëren.

Oranje Calciet werkt kalmerend, verwijdert stagnerende energie en vermindert emotionele stress.
De steen versterkt het zelfvertrouwen en zelfrespect.

De meestal fraai gestreepte agaat is een edelsteen uit de kwartsfamilie. Het is een doorzichtige tot doorschijnende edelsteen met karakteristieke bandpatronen: soms regelmatig van vorm, soms grillig. Typerend is ook dat agaten vaak amandelvormig zijn.

De producten van het edelstenenhuis zijn niet alleen leuk voor jezelf maar ook een mooi en bijzonder om aan iemand cadeau te doen en nu dus bij ons verkrijgbaar!