Urban community store gaat niet weg

Een hele ophef rondom de berichtgeving in het Haarlems dagblad dat de Urban community store zijn deuren zou gaan sluiten. Een iets te enthousiaste verslaggever had het verhaal van plaatselijke ondernemers gepubliceerd zonder bij ons na te gaan of het verhaal klopte.

Nee, het verhaal klopte niet, maar verscheen dus wel in het Haarlems dagblad. Dit zorgde ervoor dat we overspoelt werden door telefoontjes, mails en mensen die langs kwamen om hun bezorgdheid te uiten. Gelukkig konden we iedereen geruststellen dat het bericht niet klopte en dat er inmiddels contact was geweest met de desbetreffende verslaggever.

 

urban
urban community store

Miscommunicatie

De ophef werd veroorzaakt door een miscommunicatie. Tegenover onze winkel staat al jaren een cafe/restaurant leeg welke eindelijk verkocht is en nu geheel opgeknapt gaat worden tot een trendy grand cafe en  de bouw van 14 appartementen. De krant vermelde dat ook onze winkel moest wijken voor een restaurant welke zich in ons pand zal gaan vestigen. Echter is hier (nog) geen spraken van.

Uiteraard kan het zo zijn dat als over 2 jaar ons huurcontract afloopt, we deze niet verlengen. Maar dat betekend niet dat we dan onze deuren sluiten maar naar een andere locatie zullen verhuizen. Op ons verlanglijstje staat een mooi winkelpand in het hart van het centrum van Haarlem. Maar voor dit zo ver is zijn we minimaal 2 jaar verder en blijven we dus gewoon op ons vertrouwde plekje zitten.

 

urban hotspot
Haarlemse hotspot
urban community store

Excuses van de journalist

De journalist welke het artikel geschreven heeft, hebben we inmiddels gesproken en hij heeft zijn fout ingezien. Om het recht te zetten heeft hij een groot artikel over onze concept store geschreven welke verspreid over twee pagina’s in het Haarlems dagblad te vinden is. Compleet met foto’s en benoeming van meerdere van onze huurders is het een mooi aantrekkelijk artikel geworden.

Door het artikel hebben nog meer mensen in Haarlem onze winkel bezocht en hebben we er nieuwe klanten bij. Hoe geweldig is dat voor onze huurders!

chazara
Leukste winkel haarlem
Hotspot haarlem

Verder lezen….