Lente collectie liesylove nu verkrijgbaar

Speciaal voor de allerkleinste maakt Liesylove in kleine oplages,  leuke maar vooral comfortabele baby, peuter en kleuterkleding.  In verschillende leuke prints zijn er naast kleding ook speendoekjes en dekentjes verkrijgbaar.

 

De kleding, welke gemaakt wordt door een jonge moeder, is zo ontworpen dat ze prettig dragen, van zacht materiaal zijn en makkelijk aan- en uit te trekken zijn.

Ook heeft liesylove mooie new born babydekentjes. Heerlijk zacht en verkrijgbaar in verschillende motieven en kleuren. Ben je dus op zoek naar kleding voor je kleintje, ook dan kun je bij ons in de Urban community store terecht.

Luuk en Saar

Nieuw Luuk & Saar

Nieuw in de winkel, het label Luuk & Saar, handmade with love! Een assortiment met fleurige bijtringen, speenkoorden en wagenspanners. Maar ook […]