Nieuw in ons assortiment

Man’s stuff

Mannen zijn zich steeds meer bewust van de verzorging van hun huid en haar. Een goed product speciaal voor de man is dan ook onmisbaar in de badkamer.

Man’s stuff by Technic is een bedrijf in Engeland die zich heeft gericht op de dagelijkse verzorging voor de man. Producten, welke dierproefvrij zijn en die ervoor zorgen dat de man zich goed in zijn vel voelt.

technic man's stuff
man,s stuff

Omdat we veel mannelijke klanten hebben in onze winkel  is het een aanwinst voor ons huidige assortiment. Daarnaast zijn de producten van Man’s stuff by technic ook in onze online webshop verkrijgbaar.

Omdat het oog ook wat wil heeft technic goed nagedacht over de verpakking. Deze is stoer en toegankelijk zonder overbodige toevoegingen. Er zijn tevens kadoverpakkingen verkrijgbaar voor wie iets leuks zoekt voor een man.

kado voor een man
pump action 4 pack by technic

Het Man’s stuff assortiment

Het assortiment dat wordt aangeboden in onze winkel varieert van verzorgende baardolie tot een heerlijke douchegel en is geschikt voor elk huidtype.  Daarnaast zal het assortiment nog verder uitgebreid gaan worden met nog meer verzorgingsproducten voor de man van nu.

Verder lezen…